Aanmelden nieuwsbrief Accres

Aanmelden nieuwsbrief Accres

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vind je het prettig om updates te krijgen over onze activiteiten? Vergeet je soms om op deze website te kijken? Maakt niet uit hoor, dat kan de beste overkomen! Leuk dat je geïnteresseerd bent en we helpen je graag een handje: je kan je nu namelijk aanmelden voor de nieuwsbrief van Accres.

Vul hieronder je emailadres in en je ontvangt automatisch updates over nieuws en activiteiten van Accres. Wees niet bang, we gaan je echt niet dagelijks mailen. En nee, we gaan ook niet elke mail proberen je iets te verkopen. Wat we wel doen? We willen je vooral op de hoogte houden! Daarom sturen we je (ongeveer) eens per maand een mail. In die mail vind je dan de belangrijkste updates en interessante artikelen die we gepubliceerd hebben. Daarnaast kan het een enkele keer zo zijn dat we je nét iets eerder uitnodigen dan andere mensen, voor bijvoorbeeld een feestje of evenement. Leuk toch? Vul hieronder je emailadres in, wij regelen de rest!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ongedaan maken aanmelden nieuwsbrief Accres

Wordt het je onverhoopt toch teveel na het aanmelden voor de nieuwsbrief van Accres? Dan kan je er op elk moment voor kiezen om je inschrijving ongedaan maken. Je vindt de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer, maar we beloven je dat we niet boos worden als je je afmeldt, even goede vrienden!