Over Accres

Over Accres

Sinds 1999 actief en gegroeid tot meer dan 80 accommodaties

In 1999 kwam Accres op eigen benen te staan. Afkomstig van een afdeling van Gemeente Apeldoorn en na een bezuiniging werd het tijd om zelfstandig het maatschappelijk vastgoed te beheren en exploiteren. Met meer dan tachtig accommodaties verdeeld over de provincies Gelderland en Overijssel voert Accres met plezier de opdrachten uit, met als doel een zo hoog mogelijk maatschappelijk rendement.

Wij zijn er om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. Wij zetten beleid van onze opdrachtgevers om in concrete acties. Hoe wij dat doen? Door het ontwikkelen van totaalconcepten om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren. Voor onze opdrachtgevers zijn we een enthousiaste, betrouwbare partner met ambitie. Wij houden van resultaten. Die staan en maken wij zoveel mogelijk meetbaar. Zo realiseren wij geluk in de buurt en ontzorgen wij onze opdrachtgevers. De accommodaties faciliteren de ambities van onze opdrachtgevers en voegen waarde toe. Via een focus op onze maatschappelijke meerwaarde en sociaal verantwoord ondernemen dragen wij aantoonbaar bij aan een gezonde en gelukkige samenleving.

Bekijk de video van Accres en ontdek wat wij allemaal doen.

Missie

Wij geven iedereen ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, ontspannen, ervaren en om te leren. Met elkaar staan we voor meer gezondheid en geluk.

Visie

Vanuit concepten ondernemen wij door deskundige exploitatie en beheer van onze accommodaties, locaties en het organiseren van (sportieve) activiteiten, deze manier is onderscheidend. Daarmee zijn wij een onmisbare partner voor een gemeente, het gebied, haar inwoners en bezoekers. Onze medewerkers en ons inspirerend netwerk maken daarbij verschil.

Betrouwbaar

Wij zijn oprecht en komen onze afspraken na. Wij gaan zorgvuldig te werk, met kwaliteit hoog in het vaandel.

Gastvrij

Wij verwelkomen iedereen en geven onze gasten een hartelijk ontvangst op de locaties.

Meedenkend

Wij hebben aandacht voor de behoefte en kunnen inspelen op wensen. Meedenken doen wij graag.

Toegankelijk

Wij zijn gemakkelijk vindbaar en laagdrempelig te bereiken. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Lokaal betrokken

Wij weten wat er in de omgeving speelt en passen onze producten en dienstverlening daar op aan.

Trots

We zijn trots op wat we doen. We waarderen elkaar, delen onze successen, maar ook die van onze partners.