Geboortefeest bij Kinderboerderij de Maten

Springkussen bij Geboortefeest Kinderboerderij de Maten

Bij Kinderboerderij De Maten werd op 25 mei het jaarlijkse geboortefeest gevierd. Dit feest, dat de komst van nieuw leven op de boerderij viert, was een gezellige bijeenkomst voor de kinderboerderij en omwonenden.

Op Kinderboerderij De Maten worden tijdens het geboortefeest allerlei leuke kraampjes neergezet. Daarnaast kunnen de jongste bezoekers ponyrijden en springen op het springkussen, terwijl ouders, opa’s en oma’s genieten van een lekker bakje koffie of een versnapering uit de horeca.

Ponyrijden bij Geboortefeest Kinderboerderij de Maten

Daarnaast is het geboortefeest natuurlijk het moment bij uitstek om de nieuwste boerderijbewoners te leren kennen. Jong en oud konden kennismaken met de jonge dieren die in het voorjaar op de kinderboerderij geboren zijn.

Het geboortefeest was niet alleen een viering van nieuw leven. Het was ook een gelegenheid om de sterke band tussen mens en natuur te onderstrepen. Dierenwelzijn en duurzaamheid staan centraal bij Kinderboerderij De Maten (en de andere kinderboerderijen van Accres). Dat brengen we graag extra onder de aandacht met dit soort activiteiten.

Het geboortefeest bij Kinderboerderij De Maten was weer een mooie dag voor jong & oud!

Over Kinderboerderij De Maten

De Kinderboerderij De Maten ligt in het midden van de woonwijk De Maten en grenst aan het Matenpark. De kinderboerderij is in oktober 1980 geopend en vervult een belangrijke functie als verbindende locatie in de wijk. Voor de bezoekers zijn er onder andere dierweides, een knuffelwei, een kleine beestjestuin, een moerasje, speeltuin, winkeltje met terras, en voerautomaten.

De Kinderboerderij De Maten is makkelijk bereikbaar met bijvoorbeeld de fiets,de auto of de bus. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kinderboerderij en in de wijk.