Inzamelactie voor Stichting Opkikker

Statiegeld actie voor Stichting Opkikker

Omroep Gelderland heeft een inzamelactie voor Stichting Opkikker opgezet. Heel Gelderland wordt opgeroepen hun statiegeld in te leveren of te doneren aan Stichting Opkikker.

Door heel Gelderland doen scholen, verenigingen en bedrijven mee met deze inzamelactie. Twee van onze locaties doen hier ook aan mee. Bij wijkcentrum De Stolp en dok Zuid staat een speciale kliko waar mensen hun lege flessen kunnen doneren.

Wat doet Stichting Opkikker?

Stichting Opkikker vervult wensen van gezinnen met ernstig zieke kinderen in Nederland door speciale opkikkerdagen te organiseren. Ze bieden unieke ervaringen en activiteiten om het gezinsleven tijdens moeilijke periodes te verbeteren. Hun missie is om deze gezinnen lichtpuntjes te bieden en hen positieve herinneringen te geven.

TV-programma in de week voor kerst

Van 18 t/m 24 december zendt Omroep Gelderland ook een speciaal tv-programma uit rondom deze actie. In het programma gaan presentatoren Angelique Kruger en Jochem van Gelder op pad langs verschillende acties om de opbrengst op te halen. Daarnaast is er die week een radioverslaggever die bij verschillende acties en plekken gaat kijken en zullen we online meldingen brengen gedurende de week. 

Heb je nog lege flesjes of blikjes? Je kunt bij wijkcentrum De Stolp en dok Zuid helpen aan de inzamelactie voor Stichting Opkikker.