Life Goals Apeldoorn wint aanmoedigingsprijs Diversiteit & Inclusie

Life Goals Apeldoorn wint aanmoedigingsprijs Diversiteit en Inclusie

Dit jaar werden voor het eerst in Apeldoorn prijzen uitgereikt voor Diversiteit & Inclusie. Dit gebeurde in het Stadhuis in Apeldoorn. Daar overhandigde Wethouder Sunita Biharie de prijzen die vanaf nu tweejaarlijks zal worden uitgereikt. Ook onze collega’s van Sportservice werden genomineerd voor de prijzen die werden uitgereikt. De prijzen werden uitgereikt in de categorieën bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ook was er een aanmoedigingsprijs uit te reiken. Die laatste prijs werd gewonnen door Life Goals Apeldoorn, dat sinds afgelopen jaar is ondergebracht bij Sportservice Apeldoorn. Daar is het initiatief van Bas van den Hoogen en Bernard de Vries ondergebracht om het voor langere termijn te borgen binnen de gemeente Apeldoorn.

Jisca Docters, Sport- en Beweegregisseur van Sportservice Apeldoorn, was bij de prijsuitreiking aanwezig.

Life Goals Apeldoorn is een fantastisch initiatief met een solide fundament dankzij de inzet van Bas en Bernard. We vinden het heel mooi dat dit nu binnen onze organisatie is ondergebracht. We gaan er de komende jaren voor zorgen dat Life Goals nog meer kwetsbare volwassenen in beweging gaat brengen.

Jisca Docters, Sport- en Beweegregisseur van Sportservice Apeldoorn

Lees meer over het winnen van deze prijs bij onze collega’s van Sportservice Apeldoorn.

Over Life Goals Apeldoorn

Life Goals is een netwerk van organisaties met zorginstellingen, sportaanbieders, sportverenigingen en vrijwilligers. Zij gebruiken allemaal de Life Goals methodiek waarbij sport- en bewegingsactiviteiten mensen in beweging brengen. Dit helpt deze mensen om op een duurzame manier meer structuur in het leven te krijgen. Sport (bij een vereniging en/of sportaanbieder) kan het vonkje zijn, de inspiratie om het leven weer op te pakken.

Sinds 2023 is Life Goals ondergebracht bij Sportservice, om te zorgen dat dit mooie initiatief geborgd wordt in onze Gemeente. Bij Sportservice Apeldoorn is Jisca Docters het aanspreekpunt voor Life Goals.