Tweede restaurant van Almelo

restaurant van Almelo wijkcentrum de Driehoek

Na het succes van het restaurant van Almelo in wijkcentrum Goossenmaat is op 16 februari het tweede restaurant voor Almelo in wijkcentrum De Driehoek gestart! Drie vrijwillige koks verzorgden op deze eerste avond voor 19 gasten een geweldig driegangenmenu voor een kleine prijs. 

Huub Melenhorst, manager van de wijkcentra in Almelo, is trots op dit tweede restaurant. Aan het Almelo’s Weekblad vertelt hij: “Deze nieuwe plek markeert opnieuw een mooie samenwerking waarbij Accres Almelo het voortouw neemt. Supermarkt Plus Brughuis voorziet het restaurant van ingrediënten uit producten die Plus niet meer kan verkopen, maar die nog prima bruikbaar zijn. Drie vrijwillige koks bereiden met zorg de maaltijden. Samen met de beheerder zorgen ze ervoor dat alles rondom het restaurant soepel verloopt. Het doel van het restaurant is om mensen met elkaar in contact te brengen, eenzaamheid tegen te gaan en een gezellige tijd te hebben met elkaar. Tegelijkertijd wordt een gezonde maaltijd aangeboden tegen een betaalbare prijs, waarbij actief wordt bijgedragen aan het verminderen van voedselverspilling.”

“Het doel van het restaurant is om mensen met elkaar in contact te brengen, eenzaamheid tegen te gaan en tegelijkertijd actief bij te dragen aan het verminderen van voedselverspilling.”