Uniek Sporten samenwerkingsovereenkomst 2024-2025

Uniek Sporten samenwerkingsovereenkomst 2024-2025

Het Fonds Gehandicaptensport en Sportservice Apeldoorn (onderdeel van Accres Apeldoorn B.V.) tekenden afgelopen zaterdag (16 december) een samenwerkingsovereenkomst om de samenwerking voor 2024 en 2025 vast te leggen inzake Uniek Sporten.

Over de Uniek Sporten samenwerkingsovereenkomst

Uniek Sporten is het platform dat sportaanbieders en sporters met een beperking helpt om sporten te vinden die bij hun beperking passen. De betrokken partijen hebben een belangrijke functie in de toeleiding naar structureel sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking en/of chronische aandoening.

De ondertekening van de overeenkomst vond plaats tijdens de Multisportdag op de FSG Campus in Apeldoorn. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 16 december 2023. Deze hernieuwde overeenkomst betekent dat Sportservice Apeldoorn ook de komende jaren Uniek Sporten breed onder de aandacht kan brengen in Apeldoorn. Daar zijn we erg blij mee, omdat we zo ons motto ‘Iedereen in Beweging’ extra kracht bij kunnen zetten.

Remke Halma, beweegconsulent Uniek Sporten: “We zijn trots dat we deze mooie samenwerking door kunnen zetten de komende jaren. Sportservice is inmiddels ruim tien jaar bezig met het mogelijk maken van aangepast sporten. Het is fijn om te merken dat dat gewaardeerd wordt en er steeds meer partners aansluiten bij dit mooie initiatief.”

Op de website van Sportservice Apeldoorn lees je alles over de samenwerkingsovereenkomst en Uniek Sporten.