Opening Spetterplek kinderboerderij De Maten

Spetterplek kinderboerderij De Maten

Tijdens het zomerfeest op 1 september bij Kinderboerderij de Maten in Apeldoorn is de spetterplek officieel geopend door buurtbewoners en vaste bezoekers Ella en Ryan. De spetterplek is er gekomen dankzij de gezamenlijke inspanningen van de bedrijven en bewoners uit de buurt. Kinderboerderij De Maten is nu een nog leukere plek om te spelen!

Bouw spetterplek

De spetterplek is voornamelijk gebouwd van natuurlijke materialen. Bij het ontwerpen en bouwen van de spetterplek is rekening gehouden dat ook kinderen in een rolstoel zelf de pomp kunnen bedienen en lekker mee kunnen spelen.

Mogelijk gemaakt door…

De kinderen genoten zichtbaar van de nieuwe spetterplek, terwijl ouders en begeleiders tevreden toekeken. De spetterplek is een hele mooie toevoeging aan de kinderboerderij die mogelijk is gemaakt door onder andere de buurtbewoners, bezoekers van de kinderboerderij, OBS de Kosmos en de Jumbo.

OBS De Kosmos organiseerde op 16 mei een sponsorloop waarmee zij veel geld hebben ingezameld voor de spetterplek. De mascotte van Speelboerderij Binky was erbij toen het bedrag samen met de kinderen bekend gemaakt werd.