Kaartverkoop Openlucht Filmfestival editie 30 van start

Kaartverkoop Openlucht Filmfestival van start

De kaartverkoop voor de 30e editie van het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn is vandaag van start gegaan. Ook dit jaar hebben we weer een prachtige selectie films, van fraaie klassiekers tot de nieuwste bioscoophits. Het festival vindt dit jaar plaats van 16 t/m 24 augustus.

De dertigste editie van het Openlucht Filmfestival vindt ook dit jaar weer plaats op de Bosweide van het prachtige Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn. Dit jubileumjaar is voor Accres extra speciaal, mede omdat het samenvalt met het 25-jarig bestaan van Accres. Eerder deze week zijn de films bekend gemaakt die dit jaar draaien. Omdat we dit jaar verschillende jubilea vieren komen er een aantal klassiekers voorbij, maar er zitten ook gloednieuwe bioscoophits tussen. In de line-up komen bovendien een aantal films terug die eerder op het Openlucht Filmfestival gedraaid hebben en die toen heel succesvol waren. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 16 augustus: The Jungle Book
  • Zaterdag 17 augustus: Bad Boys: Ride or Die
  • Zondag 18 augustus: Inside Out 2 (NL versie)
  • Maandag 19 augustus: Trap
  • Dinsdag 20 augustus: The Fall Guy
  • Woensdag 21 augustus: Mamma Mia!
  • Donderdag 22 augustus: Twisters
  • Vrijdag 23 augustus: Deadpool & Wolverine
  • Zaterdag 24 augustus: Godzilla X Kong: The New Empire

We denken dat we samen met onze partner VUE een leuke mix van films hebben gevonden. Het is altijd ons doel om voor iedereen iets leuks te bieden: van spannende films tot grappige films en voor jong en oud. Met deze selectie films is dat de organisatie weer goed gelukt.

Over het Openlucht Filmfestival

Het Openlucht Filmfestival wordt mogelijk gemaakt door sponsoren. Ook dit jaar draait het weer voor een groot deel op de inzet van tientallen vrijwilligers, grotendeels collega’s van Accres die in hun vrije tijd helpen met bijvoorbeeld de opbouw, het begeleiden van bezoekers, kaartcontrole, etc. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met diverse partners voor bijvoorbeeld facilitaire zaken en de horeca. Bovendien is het festival, dat midden op de Veluwe plaatsvindt in Natura 2000 gebied, stikstof- en co2-neutraal. Dat wordt onder andere gerealiseerd door het gebruik van een speciale Battery Box. We zijn trots en dankbaar dat we dit met al deze mensen weer mogelijk kunnen maken.

Voor de kaartverkoop, filmtrailers en alle andere informatie over het Openlucht Filmfestival ga je naar www.openluchtfilmfestival.nl.