Sportservice voorjaarsvakantie vol beweging

Sportservice activiteiten voorjaarsvakantie

Voor iedereen die in de vakantie lekker in Nederland bleef organiseerde Sportservice Apeldoorn een voorjaarsvakantie vol beweging.

In totaal kwamen tijdens de afgelopen voorjaarsvakantie ruim 900 Apeldoorners in beweging. Dit deden ze bij één of meerdere van de activiteiten die Sportservice Apeldoorn organiseerde. Er werden onder andere 3 sport- en spelinstuiven georganiseerd op verschillende locaties in Apeldoorn. Daar namen maarliefst 250 kinderen aan deel. Sportaanbieders hebben tijdens deze sport- en spelinstuiven meerdere sportclinics gegeven. Kinderen hebben daarbij bewogen, gespeeld en ontdekt! Ook een E-sport instuif waar 35 kinderen aan mee hebben gedaan. Hierbij werd sporten en gamen goed met elkaar gecombineerd.

Sporten als padel, rugby, dans, handbal, kickboksen en cricket konden worden geprobeerd tijdens de Zwitsal Open die Sportservice Apeldoorn ook in de voorjaarsvakantie organiseerde. Ook hier kwamen ruim 150 mensen in beweging.

Speelboerderij Binky organiseert sportparcours met Sportservice tijdens voorjaarsvakantie

Bij Speelboerderij Binky konden alle bezoekers meedoen aan tien beweegspellen. Deze waren uitgezet door de sportieve mascotte van Sportservice Apeldoorn. Sport Binky had opdrachten en oefeningen verspreid over het hele park. Meer dan 500 kinderen hebben dit parcours afgelegd. Daarnaast opende opende Sport Binky ook nog een nieuw Blotevoetenpad!

Al met al kijkt Sportservice Apeldoorn terug op een zeer geslaagde voorjaarsvakantie vol beweging en plezier. Lees meer op de website van Sportservice Apeldoorn!