Ontbijten bij de geiten op Hemelvaartsdag

Ontbijten bij de geiten

Afgelopen Hemelvaartsdag kon je bij Speelboerderij Binky weer ontbijten bij de geiten. Na het succes van vorig jaar leek het de collega’s van Speelboerderij Binky een goed idde er een jaarlijks terugkerende activiteit van te maken.

Onbijten bij de geiten is leuk voor jong, oud en de dieren. Op deze speciale ochtend ging Speelboerderij Binky speciaal voor de vroege vogels open vanaf 9:00 uur. Niet alleen de geiten waren van de partij, ook onze feestvarkens Drop en Lolly stonden in de wei.

Er waren verschillende ontbijtopties voor kinderen en volwassenen. Met een lekker croissantje, belegd broodje, vers fruit en een lekker drankje kon je wakker worden bij de dieren met de zon op je gezicht. Het mooie weer hielp dan ook goed mee, dat maakte het helemaal af. Bijna honderd bezoekers hebben daarom lekker van dit gezellige Hemelvaartsontbijtje genoten!

Voor iedereen die vooraf via de webshop gereserveerd had voor ontbijten met de geiten stond vanaf 9:00 uur op Hemelvaartsdag een ontbijtje klaar bij de Smulkrul. Zo konden de opa’s en oma’s eerst nog even dauwtrappen voordat ze met de kleinkinderen gingen ontbijten.

Gedurende het jaar organiseren onze kinderboerderijen en Speelboerderij Binky meerdere activiteiten voor jong en oud, waarbij verbinding met Apeldoorn, haar inwoners en de natuur voorop staan.