Sportgala Apeldoorn: Accres & Sportservice in de spotlight

De winnaars van de Apeldoornse Sportprijzen op het podium tijdens het Sportgala Apeldoorn 2023 - Foto: Rob Voss

Tijdens het Sportgala Apeldoorn in Orpheus zijn de Apeldoornse Sportprijzen 2023 uitgereikt, maar ook Accres en Sportservice Apeldoorn stonden in de spotlight. Het Apeldoorns Sportgala wordt elk jaar georganiseerd door de Apeldoornse Sportraad, Gemeente Apeldoorn en Sportservice Apeldoorn (onderdeel van Accres). Tijdens dit Sportgala zijn ook dit jaar weer de prijzen en penningen uitgereikt aan sporters die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben verricht. Een vakjury, bestaande uit 5 Apeldoornse oud-Olympiërs, kiest elk jaar de winnaars van de sportprijzen.

25 jaar Accres / Sportservice Apeldoorn in spotlight

Accres en Sportservice Apeldoorn (voorheen Sportstimulering) bestaan dit jaar 25 jaar. Tijdens het Apeldoorns Sportgala mocht Carla Maessen (directeur van Accres) de Sportprijs 2023 uitreiken aan baanwielrenner Harrie Lavreysen. Voorafgaand aan de uitreiking werd aan de ruim 500 aanwezigen in Theater Orpheus een video getoond over Accres. We hebben ruim veertig gymzalen en sporthallen, twee zwembaden en Sportservice Apeldoorn in ons portfolio. Daarmee is Accres een belangrijke partner voor de Gemeente Apeldoorn en haar (top-) sportlandschap.

Carla Maessen (Accres), Riet Renting (vrijwilliger van het jaar) en Henk Dijkgraaf (Sportraad Apeldoorn)
Carla Maessen (Accres), Riet Renting (vrijwilliger van het jaar) en Henk Dijkgraaf (Sportraad Apeldoorn)

Op de website van Sportservice Apeldoorn zijn alle winnaars van de Apeldoornse Sportprijzen van 2023 te vinden. We willen alle collega’s en samenwerkende partners die dit mooie feest mogeljk maken bedanken voor hun inzet. Tot volgend jaar!